سریال کره ای «لبخند خورشید» روی آنتن شبکه سلامت + زمان پخش جایزه جشنواره برزیل به مستند «عاتقه» رسید واکنش کارگردان «کج پیله» به توقف این فیلم در برخی شهر‌ها کنسرت «مجید رضوی» در کانادا و انگلیس افتخار ادبی ایران در جایزه بریکس آلبوم «خورشید من» مجتبی عسگری منتشر شد رقابت «زیر سایه بلوط» در بخش مسابقه جشنواره‌های بلاروس و ایتالیا چالش حضور «جانی دپ» در فیلم دزدان دریایی کارائیب ۶ آغاز اکران فیلم کمدی «آقای زالو» با بازی مهران مدیری و امین حیایی انتشار آلبوم «تمنای دل» با صدای رضا سادات پایان بازی فرشته صدرعرفایی و پیمان معادی در «بالاتر از سیاهی» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ نامزد‌های جوایز گاتهام را بشناسید | «یک نبرد پس از نبرد دیگر» با ۶ نامزدی پیشتاز چرا روز «کوروش» در تقویم ثبت نشده است؟ «ذره» شخصی‌ترین تجربه من در مسیر ساخت فیلم کوتاه است | بیان هنری فیلم‌های پرسروصدای امسال قابل‌بحث است  «جزر و مد» قربانی بی‌نظمی پلتفرم شد | منتظر ادامه سریال نباشید! واکنش تند حجت‌الاسلام قمی به جلد هم‌میهن: «رذالت خبری» به‌جای «رسالت خبری» اظهارات وکیل پژمان جمشیدی در خصوص سفر موکلش به ترکیه و گزارش روزنامه هم‌میهن (۶ آبان ۱۴۰۴) محمود پاک‌نیت: تداوم فعالیت گروه‌های مسجدی ضامن آینده هنر ایران است
سرخط خبرها

معرفی انیمیشن دختری که از کتاب‌ها متنفّر بود (The Girl Who Gated Books) | از کتاب‌ها متنفّر نباش + دانلود

  • کد خبر: ۳۹۶۱۷
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹
معرفی انیمیشن دختری که از کتاب‌ها متنفّر بود (The Girl Who Gated Books) | از کتاب‌ها متنفّر نباش + دانلود
این پویانمایی که اسمش (دختری که از کتاب‌ها متنفر بود) با موضوعش یکی است، درباره‌ دختری  است که پدر و مادرش کتاب‌های زیادی برایش می‌خرند، امّا او دوست ندارد هیچ کدامشان را بخواند و از کتاب خواندن پدر و مادرش هم واقعاً حوصله اش سر می‌رود.
عاطفه جوینی | شهرآرانیوز- دلیل نمی‌شود همه‌ی چیز‌هایی را که بزرگ تر‌ها دوست دارند بچّه‌ها هم دوست داشته باشند. مثلاً بیشتر بچّه‌ها تماشای اخبار و فوتبال را دوست ندارند، غذا‌های بدمزه را دوست ندارند، ساکت نشستن توی مهمانی را دوست ندارند و خیلی چیز‌های دیگر. کتاب خواندن هم شاید یکی از همان چیز‌هایی باشد که دوست نداشته باشند. پس اگر بچّه‌ای گفت: «من از کتاب‌ها متنفّرم.» وحشت نکنید و ناراحت نشوید. به هر حال، دوست ندارد دیگر! زورکی که نمی‌شود چیزی را دوست داشت. مگر نه؟

این پویانمایی که اسمش (دختری که از کتاب‌ها متنفر بود) با موضوعش یکی است، درباره‌ی دختری است که پدر و مادرش کتاب‌های زیادی برایش می‌خرند، امّا او دوست ندارد هیچ کدامشان را بخواند و از کتاب خواندن پدر و مادرش هم واقعاً حوصله اش سر می‌رود. همین چند دلیل باعث شده است او از کتاب‌ها متنفّر باشد و اصلاً سراغشان نرود. اتاقش پر از کتاب‌های روی هم چیده شده است که تا حالا به آن‌ها دست هم نزده است. یک روز که دختر دارد دنبال گربه اش می‌گردد، متوجّه می‌شود او رفته است بالای کتاب‌ها و میومیو می‌کند. دختر هرچه صدایش می‌کند، گربه پایین نمی‌آید. پس تصمیم می‌گیرد خودش از کتاب‌ها بالا برود و گربه اش را بیاورد.
 
از بخت بد، ناگهان همراه با کتاب‌ها سقوط می‌کند و می‌افتد پایین. همان موقع، می‌فهمد که همه‌ی حیوانات و آدم‌ها از توی کتاب‌ها بیرون پریده اند و اتاقش پر از آن‌ها شده است. دختر هر کار می‌کند که به داخل کتاب برگردند نمی‌تواند. همه‌ی حیوانات اتاقش را به هم ریخته اند و حسابی کلافه اش کرده اند. ناگهان بین آن‌ها یک گرگ شروع به گریه می‌کند و می‌خواهد برگردد به داستان خودش. دختر تمام کتاب‌ها را یکی یکی می‌خواند تا داستان گرگ را پیدا کند، امّا متوجه می‌شود به داستان هرکس که‌ می‌رسد، آن‌ها می‌پرند توی کتاب و ناپدید می‌شوند. دختر حسابی خوشحال می‌شود و شروع به خواندن تمام کتاب‌ها می‌کند. بعد از اینکه تمام حیوانات و آدم‌ها را به داستان هایشان برگرداند، با حوصله می‌نشیند و کتاب‌ها را دوباره از اوّل می‌خواند.

خب، حالا بگویید ببینم. تا به حال چندتا از شخصیّت‌های کتاب‌های شما بیرون پریده اند؟!'
 
 
 
دانلود یا تماشای انیمیشن
 


معرفی انیمیشن دختری که از کتاب‌ها متنفّر بود (The Girl Who Gated Books) | از کتاب‌ها متنفّر نباشدختری که از کتاب‌ها متنفّر بود
The Girl Who Gated Books

تاریخ انتشار: ۲۰۰۶
 
زمان: ۷ دقیقه
 
کشور سازنده: کانادا
 
کارگردان: جو موریس

جوایز و افتخارات:

برنده‌ جایزه‌ی نوبل انیمیشن کودکان در سال ۲۰۰۷
براساس کتابی با همین نام به نویسندگی منجوشا پاواگی
 
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->